Odměna za bezpapírovost v hotelnictví

Digitální změny hrají významnou roli v celém hospodářském odvětví. Udržitelnost, kvalita a atraktivní design jsou stále důležitější i v gastronomii. Bezdrátové značení tyto požadavky spojuje, takže i gastronomický a hotelový průmysl mohou pokročit v digitalizaci. Kromě atraktivního a individuálního designu zaručují elektronické etikety maximální hygienu: na rozdíl od papíru se elektronické regálové etikety nešpiní ani neopotřebovávají. Elektronické regálové etikety jsou navíc trvale udržitelné a přizpůsobují se podmínkám Vašeho hotelu. Digitální správa umožňuje hotelovému průmyslu centrální řízení, takže obsah lze aktualizovat přímo z recepce. Například můžete změnit označení bufetů v průběhu vysílání  ̶  kdykoli to uznáte za vhodné. Váš provoz získá při používání digitálních nápisů udržitelnost, aktuálnost a konzistenci.

Možné oblasti použití
  • Informace o cenách v restauracích a barech
  • Digitální menu pro zvláštní příležitosti
  • Použití na recepcích
  • Obchody se suvenýry v hotelu
  • Použití na konferencích
  • Rezervace stolů
  • Aktualizace bufetů
  • Digitální značení místností
Výhody pro Vaši společnost
  • Zvýšená konkurenceschopnost díky nejaktuálnějším cenám
  • Minimální časová náročnost jakýchkoli změn
  • Individuální přizpůsobení speciální události
  • Zvyšování spokojenosti zákazníků
  • Udržitelnost díky zamezení vzniku odpadu
Výhody pro Vaše hosty
  • Přehledné a moderní značení, které může sledovat každý host
  • QR kód pro další informace, jako jsou přísady
  • Vždy aktuální díky možnosti neustálých aktualizací

Plně automatizované plánování menu a rezervací: SmaSS Catering

Kromě označení pokrmů patří k organizačnímu plánování bufetu také označení jídelního lístku a jmenovek. Aby restauratéři ušetřili čas potřebný k ručnímu označování a náklady na papír, využívají digitální značení. To umožňuje centrálně měnit obsah zobrazený na digitálních štítcích jedním kliknutím – i toto kliknutí lze vynechat pomocí middlewarového řešení SmaSS Catering. Díky funkci kalendáře lze již předem naplánovat pokrmy ve dvoutýdenních cyklech, například pro snídani, oběd a večeři. Díky tomu mají k dispozici plně automatické plánování jídelníčku a rezervací, s nímž se střídání etiket bufetů a místenek odehrává během několika sekund a v přesný čas.